poriec

A trip around the world

7×7 April 23, 2012

Filed under: Gatavošanās — poriec @ 11:58 am

Ir palikušas tieši 7×7 nedēļas līdz īkšķošanas sākumam. Kopš pēdējā ieraksta daudz kas ir pavirzījies uz priekšu, bet nu svarīgākais ir tas, ka pateicoties veikala Ceļotājs piešķirtajām atlaidēm lielākais vairums ekipējuma jau ir mājās un gaida ceļojuma sākumu.

Neizplūstot sīkumos, pateikšu tikai to, ka somu izvēlējos mazliet mazāku nekā sākumā plānots – 65 +10  l, līdz ar to sanāks mazliet vairāk sevi ierobežot, bet tas nekas, toties soma būs vieglāka.

Papildus ļāvos arī veikalā pierunāties un nopirku nevis lētāko paklājiņu gulēšanai, bet salīdzinoši dārgāko variantu – piepūšamo paklājiņu, kas it kā piepūšas pats, bet vismaz mājas apstākļos to sagaidīt neizdevās, varbūt vajadzīgs svaigāks gaiss, kādā pļavā… Cerams, ka vismaz mitrumu tas nelaidīs cauri.

Par pārējām lietām nav ko izplūst stāstos – guļammaiss, multitūls (advancēts šveices nazis), lukturītis, zāģis, ēšanas piederumi, tas viss noteikti būs nepieciešams ceļā un par to nav ko diži stāstīt, labāk vēlāk kādā fotogrāfijā uzskatāmi parādīšu.

Līdz ar to no inventāra gandrīz viss ir sapirkts, nepieciešami tikai trauki ēdiena pagatavošanai, prīmuss un visādi sīkumi kā makgaiverene, aukla, makšķerēšanas piederumi (bez pašas makšķeres) un vēl kaut kas, ko uz sitienu neatceros.

Un protams vēl videokamera un dators, lai sazinātos ar tiem, kas paliks mājās, kā arī pāris apģērba gabali. Tad būšu pilnībā ekipējies braucienam.Izskatās, ka nemaz tik daudz darāmā tuvākajām 7 nedēļām nav, bet nu tad jau manīs…

 

turpinājums sekos…

 

Leave a comment